Garagesale Bingelrade

Garagesale Bingelrade

De 6de garagesale in Bingelrade op zondag 11 juni 2023

Zondag 11 juni wordt tussen 9.00 en 15.00 uur de 6de garagesale in Bingelrade gehouden. Tijdens deze garagesale mogen 2de hands en zelfgemaakte spullen, alleen op eigen terrein,  verkocht worden. Inwoners van Bingelrade kunnen zich vanaf heden tot uiterlijk zondag 4 juni persoonlijk aanmelden bij  Claudia Dohmen,  Dorpsstraat 120 b of d.m.v. een envelop, waarin naam, adres en tel.nr.  vermeld zijn, incl. inschrijfgeld € 3,– en deze in de brievenbus te deponeren.  Na aanmelding ontvangt u een poster om thuis zichtbaar op te hangen. Deze dient tevens als toegangsbewijs tot deelname aan de garagesale. Na 4 juni is het niet meer mogelijk om op de lijst van verkoopadressen vermeld te worden, hetgeen uiteraard niet bevorderlijk is voor uw eigen garagesale.

Wij hopen natuurlijk dat weer veel inwoners hun spullen een 2de of zelfs een 1ste leven gunnen, dat het zonnetje schijnt en dat “os dörpke” op zondag 11 juni weer bruist van levendig- en gezelligheid. Voor een natje en een droogje kunt u vanaf 10.00 uur terecht bij Gasterie Hedelfinger, Quabeeksweg 1 of bij Exa Galery, dorpsstraat 99 Bingelrade.

Tot slot: volgens de evenementenvergunning Beekdaelen mag géén alcohol geschonken worden, geen lekkernijen zoals wafels, popcorn enz.  worden verkocht én muziek maken is eveneens uit den boze. Kortom: bij een garagesale gaat het uitdrukkelijk om de duurzaamheid en de kringloop van bruikbare spullen 2de of 1ste leven te gunnen.

Namens de Stichting Samen voor Elkaar: het garagesalecomité.